Процедура на купуване и начини на плащане

  Процедура на купуване:

За да пазарувате в www.galaxy.bg , e необходимо да спазвате следните стъпки:

   Регистрирате се като клиент

   Избирате стока(и) и количество

   Натискате бутон “Купи/Купи предварително“

   Ако сте завършили поръчката,въвеждате адрес на доставка

   Избирате метод на плащане 

   При заплащане с карта:

  • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта
  • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

   Начини на плащане:

 1. Наложен платеж 

Заплащането на дължимата сума става при получаването на поръчаната стока от клиента, направил поръчката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчката.

Считано от 20.01.2020 г. плащанията от клиентите, избрали наложен платеж на онлайн магазин Galaxy.bg, ще се извършват само и единствено чрез пощенски паричен превод, извършен от лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги, като по този начин Галакси България ЕООД се освобождава от задължението за въвеждане в експлоатация на фискално устройство и отчитане на извършваните продажби чрез издаване на фискални касови бележки по реда определен в Наредба Н-18/2006 г. на МФ.

За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки.

Важно!

Служителят на куриерската фирма, доставил или предал в офис пратката Ви, е длъжен да Ви издаде разписка, която има официална валидност на касов бон.

Моля, запазете този документ, който има силата на касов бон и удостоверява направеното от Вас плащане както пред нас, така и пред куриерската фирма.

При поръчки с фактура, документът издаден от куриерската фирма се прикача към фактурата.

 

 2. Чрез Банков превод

 Може да заплатите вашата поръчка и по банков път по сметка:

 IBAN: BG62UBBS80021023856840

 BIC: UBBSBGSF   

 ВАЛУТА: BGN

 Получател: "ГАЛАКСИ БЪЛГАРИЯ" ЕООД

 Доставката ще бъде извършена веднага след постъпване на дължимата сума в сметката ни.

 При избор на този вид плащане ние ще се свържем с Вас, за уточнение.

Банкови преводи може да се извършват единствено между банки на територията на Република България.

3. Чрез банкови карти

Видове приемани карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено.

Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

-      Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

-      Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

-      В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 Важно!

Онлайн магазин  Galaxy.bg , като търговец няма достъп до вашите картови данни.Такъв достъп има единствено обслужващата банка.